Tururi virtuale din Moldova

Moldova este o țară frumoasă. Noi dorim să vă arătăm locurile ei cele mai interesante prin tururi virtuale 3D. Relaxați-vă și savurați. Puteți chiar purta ochelari realitate virtuală!

Orheiul Vechi

Orheiul Vechi este renumit prin manastirile sale rupestre. Această zonă a fost ideală pentru monahismul în comunitatea creștină timpurie. În acele zile, când creștinii au venit în această țară, este posibil că peșterele erau deja în stânci, cioplite de triburi preistorice care au trăit în zonă.

Țipova

Mănăstirea Țipova este o mănăstire rupestră de călugări din Republica Moldova. Este situată pe malul drept al râului Nistru și a fost fondată în secolul al VI-lea. Aici, în secolul al XV-lea domnitorul Ștefan cel Mare s-a cununat cu soția sa Maria Voichița.

Căpriana

Într-o zonă pitorească de codru, la 40 km nord-vest de Chișinău, se găsește una dintre cele mai vechi mănăstiri din Moldova – Căpriana.

Mănăstirea Curchi

Este situată în Codrii Orheiului, pe teritoriul satului Curchi, raionul Orhei. Este compusă din cinci biserici, două clădiri cu chilii, stăreție, mai multe încăperi auxiliare, o livadă, un schit cu arhondaric aflat la 500 m de Mănăstire și un bazin de piatră.

Наши партнеры

Мы в социальных сетях

Создано

В среду - виртуальный тур с гидом. Присоединяйся!